Ouderenondersteuning TAS maakt tijd voor U!

Ook voor u als mantelzorger kan Ouderenondersteuning TAS van betekenis of zelfs een oplossing zijn.

Mantelzorg verlenen is vaak intensief en/of langdurig. Des te belangrijker is het wat tijd voor uzelf te houden. Dit kan eenmalig, tijdelijk of structureel zijn.

Stel, u woont wat verder weg van uw ouders of naaste, hebt een drukke baan en gezinsleven, dan kunnen wij, met aandacht en een oplettend oog voor veiligheid en gezondheid van uw ouder of naaste, u wat ontlasten. Tijdens uw vakantie kunnen wij vervanging bieden.

Naast geboden diensten (zie voor een volledig aanbod van diensten pagina bovenaan) kunnen wij u veel tijd besparen door bijv. het organiseren van en herinneren aan afspraken van uw ouder of naaste. Denk daarbij ook aan tijdrovende taken als het begeleiden en vervoer naar afspraken (naar bijv. huisarts, ziekenhuis, fysiotherapie, kapper).

Ter voorkoming van overbelasting kunnen wij  in overleg met u, tijdelijk of structureel, allerlei (regel-)taken van u overnemen op het gebied van welzijn, wonen, administratie of financiën m.b.t. uw ouder of van uw naaste. Wij verzorgen ook opvang (aan huis) zodat de partner een keer ontlast kan worden en bijv. naar zijn/haar kaartclub of vriend(inn)en kan, of wanneer de mantelzorger een keer niet beschikbaar is of vrije tijd nodig heeft.

U hoeft het niet alleen te doen! Mantelzorgen is oké, maar zorg ook goed voor uzelf!

Tegelijkertijd is er oog voor het voorkomen van eenzaamheid en desgevraagd het versterken van het sociale netwerk.

Zo hoeft u zich even geen zorgen te maken of het allemaal wel goed gaat.

Ouderenondersteuning TAS biedt u en uw naaste een vast aanspreekpunt, een vast persoon en een vast gezicht. Wij zijn onafhankelijk en daardoor heeft u niet te maken met extra en overbodig papierwerk. Wij handhaven het geheimhoudingsprincipe.

Neemt u gerust contact met ons op voor nadere informatie.

 

Meer weten? Wij staan u graag te woord!
Vul het contactformulier in of bel voor een afspraak of antwoord op uw vragen.